Logistiek toptalent

Logistieke duizendpoten

De juiste persoon met het juiste opleidingsniveau, het juiste potentieel en de juiste mentaliteit is waar wij altijd naar streven. Wij realiseren ons als geen ander dat een gedegen personeelsselectie onze opdrachtgevers geld bespaart op de lange termijn. Minder ongewenst verloop, minder inwerktijd voor nieuwe krachten en dus minder kosten en minder zorgen. De Aequitas Group draagt zo bij aan een positieve ontwikkeling van uw werkkrachten onder andere middels opleiding, competentiemanagement en door serieus mee te denken met uw organisatie.

Servicegericht

Uw behoeften in flexibiliteit vullen wij graag voor u in zodat uw organisatie het serviceniveau richting uw klanten kan blijven garanderen. Wij voorzien in tijdelijke krachten maar ook indien u nieuwe medewerkers eerst wilt laten kennismaken met uw organisatie, levert de Aequitas Group u de professionele ondersteuning waar u naar op zoek bent.

Flexkracht in uw keten

De Aequitas Group heeft een sterke focus op de logistieke sector. Uw supply chain activiteiten zijn bij ons in goede handen omdat onze flexkrachten uw productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen naar een hoger niveau brengen.

Service met een vertrouwde glimlach. Of u nu op zoek bent naar logistieke medewerkers, voorraadbeheerders, (heftruck)chauffeurs, orderverzamelaars of logistieke coördinatoren: de Aequitas Group heeft de juiste match voor u in huis.

Uw partner in tijdelijk werk

Wij zijn uw nummer 1 logistieke partner in uitzendwerk. Onze (tijdelijke) medewerkers zullen uw organisatie verder helpen. Dankzij onze vakkrachten kan uw organisatie zich richten op klanten en de stakeholders. Personele fulfilment van uw logistieke activiteiten is waar de Aequitas Group in uitblinkt.

Vragen? Bel naar 0174-264 000 of mail naar sales@aequitasgroup.nl