Aequitas Group

Duurzame inzetbaarheid

Voor en door mensen, dat is ons leidende motief. Menswaardigheid is voor de Aequitas Group een belangrijke kernwaarde. Wij helpen mensen hun baan te vinden in de arbeidsmarkt en we helpen bedrijven hun dienstverlening te optimaliseren door gekwalificeerde mensen te plaatsen op de juiste plek. Ons doel is om opdrachtgevers te voorzien van medewerkers die duurzaam bijdragen aan het succes van organisaties. Wij leiden mensen op, coachen ze en helpen ze verder om zichzelf te ontwikkelen.

Volledig gecertificeerd

De Aequitas Group is lid van de NBBU, is NEN4400-1 en SNA gecertificeerd, heeft een G-rekening voor de juiste afdracht van belastingpremies en we dragen zorg voor het correct afhandelen van de administratieve taken. Op de Aequitas Group kunt u bouwen en u kunt op ons vertrouwen. Wij ondersteunen daarnaast werkgevers bij de inzet van personeel waarbij SROI doelstellingen behaald moeten worden.

Onze mensen

Onze mensen hebben een optimistische kijk op werk. Dat garandeert dat zij zich volledig willen inzetten voor uw organisatie en meewerken aan het succesvoller laten draaien van uw organisatie.

Zij werken graag voor ons omdat wij werken op basis van het “afspraak is afspraak” principe. Dat geldt natuurlijk ook voor hoe wij omgaan met onze klanten. Verder hebben wij transparantie en integriteit hoog in het vaandel staan.